Klantenservice


Levering

1Bij4.nl werkt samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Een groot deel van onze artikelen zullen wij dezelfde dag nog naar je opsturen wanneer je deze op werkdagen vóór 14.00 uur bestelt. Voor de andere artikelen wordt een levertijd van 2 à 3 werkdagen gerekend. Wanneer je na 7 dagen je pakket nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). De verzendkosten voor het bezorgen van je bestelling op een door jou gekozen afleveradres in Nederland of België bedragen €3,95. Je kan je bestelling ook gratis afhalen in één van onze winkels. Voor verzending naar andere landen kunnen de verzendkosten afwijken.

Bezorging via PostNL
PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd naar 1Bij4.nl.

Ophalen op een PostNL Postkantoor
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2600 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd naar 1Bij4.nl.

 

Retourneren

Alle artikelen zijn binnen 30 dagen te retourneren zonder opgave van reden.
Dit betekent dat wij alle retourzendingen accepteren die binnen 30 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum naar ons worden teruggezonden.
Indien je niet tevreden bent over een besteld artikel, kun je deze retourneren, mits het artikel ongedragen of ongewassen is. Wij verzoeken je het artikel onbeschadigd en met de originele prijskaartjes te retourneren. Indien er bij het beoordelen van het artikel schade ontstaat, of de originele prijskaartjes worden verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

Stappen voor het retourneren van artikelen:

- Plaats het artikel in de originele verpakking zoals u deze heeft ontvangen.
- Plak de verpakking goed dicht.
- Plak de retourssticker op de verpakking.
- Lever deze af bij een PostNL afleverpunt.

Na ontvangst van het geroutineerde artikel ontvangt u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag terug. 

 

Ruilen

Om het proces zo snel mogelijk en soepel te laten verlopen, is het bij ons niet mogelijk om een artikel te ruilen. Mocht je graag een artikel in een andere maat of kleur ontvangen, dient het artikel retour te worden gestuurd en opnieuw te worden besteld. Op deze manier ontvang je het snelst het juiste artikel. 

 

Retouradres

Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort 
T.a.v. 1Bij4.nl